Köpvillkor

www.elinndesigns.se är en SSL Certifierad webbutik. SSL ser till att all data som skickas mellan webbserver och webbläsare förblir privat och krypterad.

Elinn Design Sweden reserverar sig för eventuella felaktigheter i bild & text. Vi förbehåller oss rätten att korrigera felaktigheter samt att ändra text & priser. Eftersom smyckena är tillverkade för hand så kan avvikelser förekomma i jämförelse med produktbilden, alla smycken är Unika.

Samtliga priser på www.elinndesigns.se är inklusive 25% moms. För att göra beställning måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans tillstånd.

Betalning:

Det finns 4 alternativ att välja på Hur du vill betala.

  1. Banköverföring till konto
  2. Swish
  3. Kortbetalning med Visa, MasterCard eller American Express via Stripe (OBS!  syns inte på mitt kontot förens ca 10 dagar efter betalning )
  4. Klarna.

Frakt:

Alla försändelser skickas med spårbar leverans. Pris 66 kr

Ej uthämtade paket:

Elinn Design Sweden debiterar 250 kr för ej uthämtade paket, detta för att täcka upp för  våra hanteringskostnader.

Leverans:

Alla smycken tillverkas efter beställning och efter dina önskemål. Smycket börjar tillverkas efter betalningen är genomförd. Vanligtvis så kan jag skicka iväg det färdiga smycket inom 1 – 2 veckor.  Vid högtider så kan leveranstiden dröja lite längre. Så var ute i god tid.

 

Reklamation & Retur:

Om du upptäcker fel på smycket och vill reklamera det så MÅSTE  detta meddelas till mig genom mail inom (7 dagar) från det att du har tagit emot leveransen. Ytterligare information om hur du går tillväga vid en retur fås i mail.

Ångrar du ditt köp så är det 14 dagar som gäller efter det att du mottagit smycket att meddela detta till Elinn Design Sweden , dock ej returrätt på specialbeställda smycken. Maila mig då med kontaktformuläret under fliken kontakt. Tänk på att du själv ansvarar för att smycket kommer fram till oss, du skickar returen med spårbar leverans!  och du betalar returavgiften. Varan ska skickas tillbaka till butiken inom 7 dagar från det att du meddelat ditt ångrade köp.  Har du beställt genom klarna så loggar du också in på ditt klarna och rapporterar retur på den fakturan det gäller.

Alla smycken som returneras ska vara i oanvänt skick och de askar eller/och sidenpåsar som smycket levererades i ska också returneras i obrutet/oanvänt skick.

Fraktavgifter återbetalas ej.

Returen ska skickas till:

Åsa Nilsson

Luthagsesplanaden 34B

752 31 Uppsala

Smycket ska skickas med spårbar leverans, ifall det skickas som vanlig postgång så ansvarar jag ej för leverans som ej kommer fram till oss.

 

Bytesrätt:

Skulle inte smycket passa storleksmässigt så kan jag ändra till en storlek som passar dig. Gäller ej på smycken med stansad text & ej på specialbeställda smycken och ej på de smycken som det bara finns en storlek av (kommer stå i texten under för just det smycket som ej går att få i annan storlek). För ändring av storlek på ringar så tar jag ut en avgift på 200kr (det inkluderar returavgiften till dig) eftersom jag oftast måste göra en helt ny ring.  Vidare information skickas efter du meddelar mig om storleksändring.  Är du osäker på din storlek så gå till din lokala guld/silverbutik och prova ut rätt storlek, tänk då på att prova en ring som är lika bred som den du vill beställa, ju bredare ring ju större storlek. Spinningringarna är utslagna på kanterna så ska därför mätas med ett mått som är ca 5 mm brett. Det nya smycket skickas så fort jag har fått din retur, betalning och hunnit tillverka ett nytt. Det nya smycket skickas med vanlig brevgång. Fraktkostnaden för returen till mig betalar du själv.  Tänk på att du själv ansvarar för att returen kommer fram, smycket ska därför skickas tillbaka till mig med spårbar leverans. Smycket ska vara i oanvänt skick. Maila mig med kontaktformuläret under fliken kontakt.

Mina smycken:

Eftersom jag tillverkar mina smycken för hand så kan de skilja sig en aning från smycke till smycke. Ingen massproduktion utan varje smycke är Unikt. Smyckena tillverkas efter beställning. Alla smycken Blankpoleras innan leverans! Ta varsamt hand om dina smycken , när de inte används så lägg de gärna i en luftförsluten påse då håller de sig fina och blanka längre. Tänk på att ej använd smycken vid arbete som kan generera i att du fastnar, det kan gå illa för både smycke och dig själv.

 

 

Elinn Design Sweden:

Företaget innehar F-skatt & är registrerat för moms. Alla priser är inklusive 25% moms.

Organisationsnummer 7412191566

Adress: ( Ej fysisk butik endast Webbshop)

Luthagen Uppsala

Tel: 0733 277252 ( skicka gärna ett sms ) Jag har ett annat jobb också och svarar inte i telefonen under arbetstid.