Köpvillkor

www.elinndesigns.se är en SSL Certifierad webbutik. SSL ser till att all data som skickas mellan webbserver och webbläsare förblir privat och krypterad.

Elinn Design Sweden reserverar sig för eventuella felaktigheter i bild & text. Vi förbehåller oss rätten att korrigera felaktigheter samt att ändra text & priser. Eftersom smyckena är tillverkade för hand så kan avvikelser förekomma i jämförelse med produktbilden, alla smycken är Unika.

Samtliga priser på www.elinndesigns.se är inklusive 25% moms. För att göra beställning måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans tillstånd.

Betalning:

Det finns 4 alternativ att välja på Hur du vill betala.

  1. Banköverföring till konto
  2. Swish
  3. Kortbetalning med Visa, MasterCard eller American Express via Stripe
  4. Klarna.

Frakt:

Gratis frakt på alla smycken inom Sverige, Postnord vanlig brevgång.

Ej uthämtade paket:

Elinn Design Sweden debiterar 150kr för ej uthämtade paket, detta för att täcka upp för  våra hanteringskostnader.

Leverans:

Leveranstiden varierar beroende på om varan/smycket finns färdig eller måste tillverkas först. Finns smycket hemma så skickas det senast 2 dagar efter registrerad betalning , måste jag tillverka smycket så kan det ta upp till 1 vecka innan det skickas iväg. Vid högtider så kan leveranstiden dröja lite längre,upp till 2 veckor.

 

Reklamation & Retur:

Om du upptäcker fel på smycket och vill reklamera det så måste det ske inom rimlig tid från det att du har tagit emot leveransen (14 dagar). Ångrar du ditt köp så är det också 14 dagar som gäller efter det du har mottagit smycket, dock ej returrätt på specialbeställda smycken. Maila mig då med kontaktformuläret under fliken kontakt. Tänk på att du själv ansvarar för att smycket kommer fram till oss.

 

Bytesrätt:

Skulle inte smycket passa storleksmässigt så självklart får du byta till en storlek som passar dig (ej på smycken med stansad text & ej på specialbeställda smycken). Det nya smycket skickas så fort jag har fått din retur. Fraktkostnaden för returen betalar du själv, vanlig portoavgift. Den nya varan skickas med fri frakt. Tänk på att du själv ansvarar för att returen kommer fram. Smycket ska vara i oanvänt skick. Maila mig med kontaktformuläret under fliken kontakt.

Mina smycken:

Eftersom jag tillverkar mina smycken för hand så kan de skilja sig en aning från smycke till smycke. Ingen massproduktion utan varje smycke är Unikt. Alla smycken Blankpoleras innan leverans! Ta varsamt hand om dina smycken , när de inte används så lägg de gärna i en luftförsluten påse då håller de sig fina och blanka längre. Tänk på att ej använd smycken vid arbete som kan generera i att du fastnar, det kan gå illa för både smycke och dig själv.

 

Elinn Design Sweden:

Företaget innehar F-skatt & är registrerat för moms. Alla priser är inklusive 25% moms.

Organisationsnummer 7412191566

Adress: ( Ej fysisk butik endast Webbshop)

Luthagsesplanaden 34

752 31 Uppsala

Tel: 0733 277252